Rökflis

Det är valet av träsort och kvalitet som påverkar den slutliga färgen och smaken av rökt mat. Olika träsorter passar olika smaker och vissa träsorter passar vissa livsmedel bättre än andra. Det bästa sättet att ta reda på skillnaden är enkel – experimentera lite och prova olika träslag. Du kan också blanda olika träslag för att skapa dina egna unika, personliga smaker.

    Vi producerar bara det allra bästa rökfliset och tillverkar det i små serier, så att du är säker på att få endast färskt trä. Färskt rökflis gör hela skillnaden. Varje Smokaipåse innehåller rökflis av högsta kvalitet, ren och torr produkt. Och med tanke på att våra påsar är återförslutningsbara, kan du se till att rökfliset förblir en fin produkt även efter första rökningen.

    • 100% helt naturlig produkt.
    • Tillverkat av färska, avbarkade stockar.
    • Torkad till en superlåg fukthalt.
    • Genererar en konsekvent volym högkvalitativ rök.
    • Siktad till en enhetlig storlek.
    • Glöder jämnt och rent, ger en högkvalitativ rök.


    Rökmetoder:

    Lämplig för Varmt eller kallt Rökning i Smokai rökgeneratorer
    Vid användning av Smokai rökaggregat rekommenderar vi inte högre inblandning av spån än 50% för att säker drift.

    Fungerar även bra till:
    Kolrökar (strö-metoden)
    Röklådor
    Gasrökar (rökspånsfat)
    Elektriskarökar (rökspånsfat)

    0